פיצוחי-שאדי

https://www.google.com/maps/place/32%C2%B055'26.3%22N+35%C2%B016'32.7%22E/@32.9239769,35.2779265,17z/data=!3m1!4b1!4m4!3m3!8m2!3d32.9239769!4d35.2757378?hl=he&entry=ttu

שאדי - המפצח הישראלי

לפני שני עשורים שאדי בן ה-16 החל את דרכו בתחום הפיצוחים והאגוזים במכירה מבית לבית באזור הצפון. שנים אחר-כך, ראה את הפוטנציאל ואת האהבה של הצרכן הישראלי לפיצוחים והחליט להשקיע את כל הונו בלבנות מפעל לקלייה של אגוזים ופיצוחים.

בכדי לשמור על האיכות הגבוהה של הפיצוחים, שאדי מבצע בדיקה ידנית קפדנית על כל משלוחי האגוזים שמגיעים מחו"ל לפני הכניסה לתהליך הייצור.


החזון של שאדי הייה , להקים רשת של חנויות בוטיק איכותיות ברחבי ישראל. תחילה בנתניה ולאחר-מכן חנויות נוספות נפתחו בערים נוספות. כיום בבעלות חברת פיצוחי שאדי 12 חנויות גדולות המספקות מגוון גדול של פיצוחים, פירות יבשים, תבלינים ושוקולדים.

בימים אלו מתוכננים להיפתח סניפים חדשים בערים נוספות בארץ שיצטרפו לרשימת הסניפים המכובדת: קריית מוצקין, צ'ק פוסט, חיפה, עפולה, חדרה אולגה, חדרה, נתניה, פתח תקווה, תל אביב ורמלה.


בנוסף, בקרוב יוקם בית קלייה חדש לחברה באזור התעשייה בר לב הסמוך לכרמיאל, בהשקעה של כ-30 מיליון שקל, אשר ישרת את כל החנויות בקבוצה וגם ירחיב את השירות בקרב לקוחות הסיטונאות.


בית הקלייה ישתרע על כ- 6000 מ"ר, ובו יפעל תנור הקלייה הגדול ביותר במזרח התיכון. , הטכנולוגיה המשודרגת החדשה תביא לשיפורים משמעותיים בייצור ותעזור לייצר כמויות גדולות, תוך שמירה על טריות ואיכות המוצרים.